FOTO: Extensia Bistrița a Universității Tehnice din Cluj-Napoca anunță finalizarea lucrărilor de reabilitare a noului sediu: ”O clădire monument istoric a fost readusă la viață”

 -  - 


Lucrările care au vizat reabilitarea și modernizarea clădirii în care a funcționat Tribunalul Bistrița-Năsăud, imobil situat pe Pietonalul Liviu Rebreanu din Bistrița, au ajuns la final, au anunțat reprezentanții Extensiei Bistrița a Universității Tehnice Cluj-Napoca (UTCN).

Săptămâna trecută, reprezentanții UTCN și ai autorităților locale au efectuat recepția tehnică a lucrărilor, care au fost efectuate de compania Amicii Building. În prezent, se fac pregătiri pentru inaugurarea clădirii.

”După recepția tehnică a lucrării, UTCN Extensia Bistrița se pregătește de startul activităților în noua „casă”! Mulțumim Amicii Building pentru calitatea impecabilă a lucrării! O clădire monument istoric readusă la viață, o clădire care va fi pusă în valoare și care va fi întinerită de prezența studenților și profesorilor Universității Tehnice din Cluj-Napoca! Abia așteptăm inaugurarea!”, a transmis UTCN Bistrița printr-un mesaj postat pe o rețea de socializare. 

Clădirea, monument istoric, are o suprafață totală de 2.777 mp. Imobilul a intrat în administrarea UTCN pentru o perioadă de 45 de ani și a fost reabilitat în cadrul unui proiect câștigat de universitate prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020, Axa prioritară – Îmbunătățirea Infrastructurii Educaționale, valoarea totală a acestuia fiind de circa 10 milioane lei.

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca va utiliza acest imobil în scopul desfășurării procesului de învățământ superior la Extensia Universitară Bistrița. 

0 notes
1 view
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.