FOTO: Fanii Lego și nu numai sunt așteptați la expoziția de primăvară Brickenburg de la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud

 -  -  6864 

Cea de-a VI-a ediție a expoziției de primăvară Brickenburg, dedicată fanilor LEGO, este în plină desfășurare la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud și așteaptă vizitatori de toate vâstele.

Aflată la cea de-a VI-a ediție anul acesta, tradiționala expoziție de primavară Brickenburg, găzduită de Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud în colaborare cu Asociația Brickenburg, își așteaptă vizitatorii până duminică, 21 aprilie, la sediul principal al muzeului bistrițean, între orele 11.00 – 19.00”, a declarat managerul Complexului Muzeal Bistrița-Năsăud, Alexandru Gavrilaș.

Evenimentul se adresează tuturor categoriilor de vârstă și aduce în atenția publicului impresionante construcții originale realizate din elemente LEGO de membri ai Asociației Brickenburg. În primele două zile ale expoziției, un număr mare de vizitatori au trecut deja pragul Complexului Muzeal Bistrița-Năsăud pentru a admira lucrările realizare de reprezentanții Asociației Brickenburg. 

La această ediție accentul este pus pe lucrări de mari dimenisuni care ilustrează un posibil sistem feroviar, precum și pe exponate deosebite legate de universul Star Wars”, a mai adăugat Gavrilaș.

La fel ca în fiecare an, vizitatorii vor putea testa posibilităţile de combinare a elementelor LEGO, iar cei mai tineri vor avea posibilitatea să participe la concursurile de îndemânare, creativitate şi viteză care se vor desfăşura pe parcursul evenimentului.

Asociația Brickenburg, reprezentată la nivel de ambasador, este una din cele mai importante organizații europene de fani ai sistemului LEGO(R), fiind oficial recunoscută la nivel mondial prin creațiile de înaltă clasă realizate de membri săi, prezentate în țară și în străinătate, precum și prin evenimentele pe care le pune în practică.

FOTO: Compelxul Muzeal Bistrița-Năsăud

6 bookmark
0 notes
589 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.