FOTO: Femeie aflată pe bicicletă, accidentată de un autoturism

 -  -  11023


În această după-masă, polițiștii rutieri din Năsăud și cei ai Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au intervenit la un accident rutier produs pe raza comunei Telciu.

Polițiștii au efectuat verificări și măsurători la fața locului, pentru a stabili cu exactitate cauza și împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul rutier.

Conform primelor date, în localitatea Telciu, pe drumul comunal 1, pe direcția de mers spre Telcișor, o femeie în vârstă de 55 de ani, din localitate, care se deplasa pe bicicletă, pe partea stângă a sensului de mers, respectiv pe contrasens, ar fi efectuat un viraj spre dreapta fără să se asigure corespunzător, moment în care a fost acroșată și accidentată de un autoturism condus de un bărbat de 59 de ani, din Telciu”, arată Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii rutieri din Năsăud continuă cercetările în acest caz.

ACTUALIZARE

”Victima a fost stabilizată de echipajele terestre SMURD și a fost pregătită pentru a fi transportată pe calea aerului la o clinică de specialitate din municipiul Târgu Mureș. Era în comă profundă, în stare grava, prezenta multiple leziuni și traumatisme”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

FOTO: Facebook – Radu Sîrbu – Mesager 24.ro, IPJ Bistrița-Năsăud

1 notes
148 views
bookmark icon

One thought on “FOTO: Femeie aflată pe bicicletă, accidentată de un autoturism

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *