FOTO: Femeie de 83 de ani din Unirea, decedată după ce a fost lovită de o autoutilitară

 -  -  1179


O bătrânică de 83 de ani din Unirea și-a pierdut viața după ce a fost lovită de o autoutilitară, accidentul producându-se pe DN 17, în Unirea.

”Astăzi, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Bistrița au intervenit la un accident de circulație semnalat în Unirea. O autoutilitară condusă de un tânăr de 20 de ani din Blăjenii de Sus a surprins și accidentat o femeie de 83 de ani din Unirea care se deplasa în calitate de pieton”, a declarat Paul Rodilă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Din păcate, în urma impactului a survenit decesul femeii.

Echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă a găsit la locul accidentului o femeie în stop cardiorespirator. S-a aplicat protocolul de resuscitare, dar din nefericire organismul femeii nu a răspuns manevrelor, astfel a fost declarat decesul la fața locului”, a precizat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă, urmând să stabilească cauzele și modalitatea producerii evenimentului rutier.

0 notes
304 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *