FOTO: Femeie rănită în urma unui accident produs în Josenii Bârgăului

 -  -  1016


În această dimineață, un accident rutier s-a produs pe raza localității Josenii Bârgăului, în urma acestuia o femeie fiind transportată la spital.

Potrivit Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, în accident au fost implicate două autoturisme.

La fața locului a intervenit un echipaj de prim ajutor SMURD de la Garda de Intervenție Prundu , care a preluat o femeie rănită în urma accidentului.

Victima prezenta fractură deschisă de femur și a fost transportată la UPU SMURD Bistrița.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

ACTUALIZARE

”În această dimineață, pe Drumul Național 17, în localitatea Josenii Bârgăului, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane. Coliziunea a avut loc între un autoturism, condus de un tânăr de 22 de ani, din Bistrița și un altul, condus de o femeie de 38 de ani, din Josenii Bârgăului. Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătoarei auto care a fost transportată la spital”, precizează Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Continuă cercetările în acest caz polițiștii Serviciului Rutier, urmând a stabili cu exactitate cauza și împrejurările în care a avut loc evenimentul.

0 notes
141 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *