FOTO: Festivitate la absolvire la Școala Postliceală ”Henri Coandă” Bistrița

 -  -  1081


Circa 130 de tineri care au absolvit cursurile Școlii Postliceale ”Henri Coandă” Bistrița au luat parte, joi, la o festivitate organizată pentru a marca acest moment.

Evenimentul s-a desfășurat la Palatul Culturii din municipiu, în prezența deputatul PNL Diana Morar, a primarului municipiului Bistrița, Ioan Turc, precum și a managerului Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Gabriel Lazany, și a vicepreședintelui Colegiului Farmaciștilor Bistrița-Năsăud, Cristian Roth-Gross.

Viitorii asistenți medicali generaliști și de farmacie au fost felicitați de cei prezenți, care le-au înmânat și diplomele de absolvire.

Felicitări tinerilor asistenți medicali generaliști și de farmacie, absolvenți ai Școlii Postliceale “Henri Coandă”, și să aveți parte de multe reușite în cariera profesională! Importanța sistemului medical este de netăgăduit, mai ales după ce am trăit cu toții experiența pandemică. Bistrița are nevoie de voi, oameni cu un profil empatic, mereu alături de semeni. Vă asigur că orașul se va dezvolta în direcția pe care v-o doriți și voi, iar competențele vor fi în prim plan. Mult succes și d-nei Diana Morar în dificila misiune asumată de a coordona sistemul de școli postliceale”, a transmis primarul municipiului Bistrița, Ioan Turc.

Anul acesta, la Școala Postliceală ”Henri Coandă” Bistrița au absolvit 120 de tineri care au urmat cursurile pentru a deveni asistenți medicali generaliști și încă 17 care au urmat cursurile pentru a deveni asistenți medicali de farmacie.

0 notes
206 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *