FOTO: Generația 2021 a UTCN – Extensia Bistrița, festivitate de absolvire la Sala Polivalentă

 -  -  1086


Sala Polivalentă din municipiul Bistrița a găzduit, miercuri, festivitatea de absolvire pentru studenții care au finalizat cursurile Universității Tehnice din Cluj-Napoca (UTCN) – Extensia Bistrița.

Pe lângă proaspeții absolvenți și conducerea UTCN Extensia Bistrița, la eveniment au luat parte și reprezentanți ai autorităților publice, printre care prefectul județului Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha, vicepreședintele Consiliului Județean, Camelia Tabără, sau primarul municipiului Bistrița, Ioan Turc.

Cu acest prilej, oficialitățile locale au transmis mesaje și i-au felicitat pe studenții care au încheiat studiile la nivel de licență.

Dincolo de momentul festiv și al emoțiilor ce ne încearcă, finalul unui ciclu universitar își are semnificațiile sale particulare, pentru toți cei implicați, într-un mod sau altul, în procesul de învățământ. Este un moment de sfârșit și de un nou început, o nouă viață vă așteaptă în față. Este momentul când cele acumulate pe băncile facultății vor fi puse în practică și vor legitima valoarea câștigată în timpul anilor de studii. Ceea ce este cu adevărat important, indiferent de alegerile pe care le veți face în cele din urmă, este să rămâneți voi înșivă, să nu deveniți ceea ce credeți că le-ar plăcea celorlalți să fiți, să nu vă transformați într-o persoană pe care voi înșivă să nu o mai recunoașteți. Vă urez mult succes în tot ceea ce veți face, capul sus, să vă împliniți cât mai multe visuri și, nu în ultimul rând, să aveți încredere că totul va fi bine!”, a spus prefectul Stelian Dolha.

La rândul său, primarul Ioan Turc, i-a felicitat pe tinerii ingineri de care Bistrița are atâta nevoie și le-a reamintit planul municipalității de a construi un campus universitar pentru cursanții facultăților tehnice de la noi din oraș.

Pentru condiții mai bune într-o comunitate urbană sunt necesari specialiști în domenii tehnice, care să asigure modernizarea infrastructurii și dezvoltarea citadină sustenabilă”, a precizat primarul, care le-a urat tinerilor succes în cariera pe care o pot avea aici, acasă.

Festivitatea s-a desfășurat cu respectarea măsurilor impuse în contextul epidemiologic actual.

0 notes
211 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *