FOTO: Grav accident la Dumitra. O persoană a rămas blocată în mașină

 -  -  1859


Un grav accident rutier s-a produs vineri după-amiază pe raza localității Dumitra. Din primele informații transmise de Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud se pare că o tânără de 22 de ani a rămas încarcerată într-un autoturism care a fost implicat în accidentul rutier. 

”Pompierii năsăudeni care încadrează echipajul de descarcerare au extras victima – femeie în vârstă de 22 de ani și au predat-o echipajul de prim ajutor SMURD. Victima era prinsă între bord și stâlpul din stânga, mai ales la nivelul membrelor inferioare. Pe toată durata intervenției a fost conștientă și cooperantă. A fost preluată de echipajul de prim ajutor SMURD, paramedicii năsăudeni au stabilizat-o și au transportat-o la UPU SMURD Bistrița pentru îngrijiri suplimentare și tratament de specialitate. Prezenta o suspiciune de fractură de femur”, au precizat reprezentanții ISU Bistrița-Năsăud.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili circumstanețele exacte în care s-a produs accidentul.

ziar de bistrita accident dumtra

ziar de bistrita accident dumitra

ziar de bistrita accident dumitra

ziar de bistrita accident dumitra

ACTUALIZARE

Potrivit Inspectroatului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, ”conform primelor verificări, efectuate de polițiști la fața locului, a rezultat faptul că pe drumul național 17C, o tânără de 22 de ani, din Maieru, care conducea un autoturism pe direcția Bistrița-Năsăud, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul acestuia și a ieșit în afara părții carosabile, ajungând într-un șanț”.

Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătoarei auto. A fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate de polițiștii năsăudeni în cadrul unui dosar penal de vătămare corporală din culpă.

FOTO: ISU Bistrița-Năsăud

0 notes
984 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *