FOTO: Gravidă în luna a 8-a, o femeie a fost rănită într-un accident produs la Ilva Mică

 -  -  1409


O tânără în vârstă de 32 de ani, însărcinată în luna a 8-a, a fost rănită într-un accident rutier produs joi dimineața, pe raza localității Ilva Mică. 

Potrivit primelor informații transmise de Serviciul Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud, în accident au fost implicate două autoturisme, unul dintre acestea ajungând în albia râului, iar altul în afara părții carosabile.

5 persoane au fost implicate în accident, dar acestea au reușit să iasă singure din autoturisme. La fața locului au intervenit trei echipaje medicale, două de la Serviciul Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud și unul SMURD de terapie intensivă mobilă. La sosirea echipajelor medicale, victimele erau conștiente.

”De la accidentul de la Ilva Mică, echipajul medical al Serviciului Județean de Ambulanță a preluat o singură victimă, femeie de 32 ani, gravidă în luna a 8-a, cu traumatism toracic, conștientă. A fost stabilizată și va fi transportată la spital pentru mai multe investigații si tratament de specialitate. Celelalte victime refuză transportul la spital”, a declarat Ciprian Păcurar, purtătorul de cuvânt al SAJ Bistrița-Năsăud.

La fața locului intervin și polițiștii, aceștia urmând să stabilească și circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul.

ACTUALIZARE

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, cele două autoturisme au fost implicate în două accidente distincte, produse aproximativ în același loc.

În ceea ce privește accidentul în urma căruia o femeie însărcinată a fost rănită, ”conform primelor date, la intrare în localitatea Ilva Mică, un bărbat de 35 de ani, care conducea un autoturism pe direcția Sângeorz-Băi spre Năsăud, a pierdut controlul direcției de deplasare, a ieșit in afară părții carosabile și a ajuns în albia râului”, au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

În urma accidentului, o pasageră a fost rănită, fiind transportată la spital.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Continuă cercetarile polițiștii din Sângeorz-Băi.

FOTO: SAJ Bistrița-Năsăud

 

0 notes
534 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *