FOTO: Haine contrafăcute, depistate de jandarmi într-un magazin din Bistrița

 -  -  1118


Mai multe articole vestimentare despre care există suspiciunea că ar fi contrafăcute au fost descoperite de jandarmi într-un magazin din Bistrița. Hainele au fost confiscate și în acest caz a fost întocmit dosar penal.

Pe timpul unei acțiuni specifice privind prevenirea și combaterea faptelor ilegale pe raza municipiului Bistrița, în cursul zilei de marți, 21 decembrie, jandarmii din cadrul Compartimentului Prevenirea și Combaterea Faptelor Antisociale au constatat faptul că o societate comercială oferea clienților mai multe articole vestimentare susceptibile a fi contrafăcute. Într-un magazin erau expuse spre comercializare 23 de articole vestimentare de sezon, în valoare de 3.167 de lei, care aveau aplicate însemnele unor mărci înregistrate, fără a deţine certificat de conformitate a mărcilor înregistrate, conform reglementărilor legale în vigoare”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud.

În acest caz au fost întocmite actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare, infracțiune prevăzută de Legea nr. 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice, urmând a fi înaintate organelor competente pentru soluţionare.

FOTO: Jandarmeria Bistrița

1391410cookie-checkFOTO: Haine contrafăcute, depistate de jandarmi într-un magazin din Bistrița
0 notes
243 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.