FOTO: I-a furat unei vânzătoare telefonul mobil, însă a fost prins de jandarmi!

Un tânăr este cercetat pentru furt după ce acesta este bănuit că ar fi furat un telefon mobil de pe tejgheaua unui magazin din Beclean. Telefonul aparținea vânzătoarei, care de îndată ce a văzut că telefonul a dispărut, a alertat autoritățile. La fața locului au ajuns jandarmii din Beclean, care în câteva minute au reușit să îl prindă pe cel bănuit de furt.

Jandarmii Plutonului oraşului Beclean au fost sesizaţi luni după-amiază despre furtul unui telefon mobil de pe tejgheaua unui magazin. Vânzătoarea s-a întors spre un raft în căutarea unui produs şi până s-a întors telefonul îi dispăruse. Aceasta, a ieşit imediat în stradă, unde a apelat la o patrulă de Jandarmerie. Femeia a descris jandarmilor semnalmentele tânărului care a luat telefonul, iar oamenii legii au pornit în cautarea acestuia” precizează Inspectoratul Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud.

După câteva minute de căutări tânărul a fost identificat în gara din oraş. Acesta a fost legitimat, după care i s-a făcut un control corporal preventiv, iar telefonul sustras din magazin a fost găsit asupra lui.

Potrivit jandarmilor, pe numele tânărului au fost întocmite actele de sesizare pentru infracţiunea de furt, acte care au fost înaintate Poliţiei oraşului Beclean.

FOTO: Jandarmeria Bistrița