FOTO: În ce zonă din Bistrița va fi amenajat un nou spațiu de joacă pentru copii?

 -  -  1263


 

 

Primăria Bistrița intenționează să amenajeze un nou spațiu de joacă pentru copii în zona de Nord a orașului. Investiția este estimată la circa 150.000 de lei, aceasta urmând să fie susținută cu bani din bugetul local.

Noul loc de joacă va fi amenajat în zona unor blocuri de pe strada Sucevei. În acest sens, municipalitatea a comandat un studiu de fezabilitate pentru aceată investiție, documentul fiind deja elaborat. Acesta a fost supus aprobării în ședința Consiliului Local Bistrița de joi, 31 octombrie, iar consilierii au votat favorabil.

Potrivit studiului de fezabilitate, terenul ce urmează a fi amenajat are o suprafață totala de 180 mp, iar Primăria Bistrița are în vedere amenajarea unui loc de joacă pentru copii echipat cu echipamente de joacă atractive, inclusiv suprafață de impact din granule de cauciuc turnat, grosimea stratului de cauciuc urmând să fie de 5 cm.

Totodată, se prevede realizarea unei suprafețe de odihnă prevăzută cu bănci. Vor fi amplasate și coșuri de gunoi, iar terenul va fi împrejmuit cu gard de lemn.

Durata de execuție a obiectivului de investiții este de 3 luni din momentul în care Primăria Bistrița va aloca banii pentru această investiție.

0 notes
388 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *