FOTO: Încă o cisternă încărcată cu lapte s-a răsturnat. Șoferul conducea sub influența alcoolului

 -  -  11652


Încă o cisternă încărcată cu lapte s-a răsturnat, de această dată în județul Bistrița-Năsăud, la o zi distanță după ce un accident similar s-a petrecut pe raza județului Suceava. Din fericire, în acest caz șoferul a scăpat doar cu câteva leziuni ușoare. UPDATE: Polițiștii au stabilit că șoferul consumase alcool înainte de a se urca la volan.

Potrivit Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, accidentul s-a produs între localitățile Cristur și Coasta.

”Conducătorul auto în vârstă de 44 de ani a fost găsit în afara autovehiculului, constient și cooperant. I s-a acordat primul ajutor de către paramedicii beclenari, prezenta leziuni usoare (excoriații). Refuză transportul la spital”, a precizat ISU Bistrița-Năsăud.

Pompierii militari au asigurat măsurile specifice de apărare împotriva incendiilor. De asemenea, se iau măsuri pentru împiedicarea scurgerilor de carburanți, fiind solicitată și prezența Gărzii de Mediu.

ACTUALIZARE

În urma cerectărilor efectuate, polițiștii au stabilit că șoferul consumase alcool înainte de a se urca la volan.

”Astăzi, pe drumul comunal 28, între localitățile Coasta și Șieu Cristur, un bărbat în vârstă de 44 de ani, care conducea o cisternă cu semiremorcă, cu care transporta lapte, într-o curbă spre stânga a pierdut controlul acesteia și s-a răsturnat în șanțul din dreapta direcției sale de mers. Acesta a fost rănit ușor, însă a refuzat să fie transportat la spital”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,90mg/l alcool pur în aerul expirat.

Continuă cercetările în acest caz polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean.

cisterna lapte bistrita

Reamintim că un accident similar s-a produs duminică, pe DN 17, în Pasul Tihuța. Din păcate, în urma acestuia șoferul și-a pierdut viața după ce autocisterna pe care o conducea s-a răsturnat la o diferenţă de nivel de 60 m.

Ziar de Bistrița a scris despre acest accident:

1 notes
777 views
bookmark icon

One thought on “FOTO: Încă o cisternă încărcată cu lapte s-a răsturnat. Șoferul conducea sub influența alcoolului

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *