Ultimele noutati

FOTO: Încă o stradă de pământ din municipiul Bistrița a intrat în reabilitare!

Bistrițenii care locuiesc pe strada Labirint din cartierul Unirea, care are circa 400 de metri lungime,  vor avea parte, în curând, de condiții mult mai bune în ceea ce privește infrastructura rutieră. Asta deoarece strada a intrat într-un amplu proces de reabilitare și modernizare, în urma căruia, pe întreaga lungime va fi turnat asfalt.

La această oră lucrările sunt în plină desfășurare, iar la finalul lor, reprezentanții Primăriei Bistrița spun că strada Labirint va beneficia și de un sistem de canalizare pentru apa pluvială, dar și de iluminat public și spaţii verzi.

 

Potrivit viceprimarul Cristian Niculae, administrația locală speră că până la sfârşitul acestui an lucrările să se încheie, astfel încât ”să putem vorbi de încă o stradă finalizată la standarde europene”.

Pentru amenajarea acestei străzi, din bugetul local al Primăriei Bistrița pe anul 2017 a fost alocată suma de 465.000 de lei.

FOTO: Cristian Niculae
Comentarii

  • Ce mare realizare…..inca o strada de pamant….ne prinde 2100 pana le termina! Nicio poza cu vicele la inaugurarea lucrarii? Inseamna ca e soferul in concediu! Dar mergea un selfie!
Caricatură

Ziar de Bistrita