FOTO: Incendii în Sigmir și Salva

 -  -  1324


Marți seara, pompierii bistrițeni au fost solicitați să intervină la stingerea a două incendii izbucnite în două localități din Bistrița-Năsăud. Acoperișul unei case și o anexă gospodărească au fost cuprinse de flăcări.

Primul incendiul a izbucnit marți, în jurul orei 22:30, când printr-un apel la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 s-a anunțat că acoperișul unei case din localitatea Sigmir a fost cuprins de flăcări.

Două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o autospecială de intervenție la înălțime ale Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud au acționat la fața locului, pompierii reușind să stingă focul la scurt timp de la izbucnirea acestuia. ”Incendiul a fost lichidat în limitele găsite, pagubele rezumându-se la coșul de fum. Incendiul nu s-a extins la acoperis”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

În imobil se aflau cinci persoane (trei adulți și doi copii). Incendiul a fost observat de vecini, aceștia fiind și cei care au alertat persoanele din interiorul casei și au sunat la 112 pentru intervenția pompierilor. Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind un coș de fum deteriorat sau necurățat corespunzător.

Tot marți seara, aproape de miezul nopții, un alt incendiu a izbucnit și pe raza localității Salva, unde o anexă gospodărească a fost cuprinsă de flăcări. Pentru stingerea incendiului au intervenit două echipaje de pompieri.

FOTO: ISU Bistrița-Năsăud

0 notes
449 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *