FOTO: Incendiu în localitatea Mititei

 -  -  941


Marți seara, pompierii năsăudeni au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit în localitatea Mititei.

Cu toate că inițial flăcările au cuprins o anexă gospodărească, în momentul în care pompierii au ajuns la locul indicat, aceștia au constatat că incendiul s-a extins și la o casă de locuit.

În fapt, flăcările au cuprins construcția din lemn a podului unei anexe gospodăresti zidita, cu destinația bucătărie de vară (alipita de casa de locuit). Prin intervenția promptă a pompierilor năsăudeni, casa de locuit a fost salvată, incendiul fiind localizat când se manifesta pe o suprafață de circa 80 – 90 mp”, a transmis Marius Rus, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Incendiul a fost lichidat în totalitate în aproximativ o oră. Din fericire, nu au fost înregistrate victime. Persoanele care locuiau în gospodărie au reușit să se evacueze în timp util.

După finalizarea intervenției, în urma anchetei de la fața locului, s-a stabilit faptul că evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de un scurtcircuit la un conductor electric defect sau neizolat corespunzător.

0 notes
66 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *