FOTO: Incendiu în Sângeorz-Băi. Un copil de 10 ani a suferit arsuri

 -  -  2860


Pompierii au fost solicitați să intervină la un incendiu care a izbucnit, sâmbătă, la o casă situată pe raza orașului Sângeorz-Băi. Un copil de 10 ani a fost transportat la spital. Acesta a suferit arsuri pe 10% din suprafața corpului.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, printre care un echipaj de pompieri și un echipaj de prim ajutor SMURD. De asemenea, în sprijinul pompierilor au intervenit și voluntarii din Sângeorz-Băi. Casa era situată într-o zonă greu accesibilă, fără drum de acces.

”Echipajele de intervenție au ajuns la locul indicat pe jos, din cauza faptului că în zonă nu este acces auto”, au anunțat reprezentanții ISU Bistrița-Năsăud.

Când au ajuns la fața locului, pompierii au constatat că incendiul se manifesta la casă și la o anexă.

În plus, un copil în vârstă de 10 ani prezenta arsuri pe aproximativ 10% din suprafața corpului. Acesta era conștient, a primit primul ajutor la locul solicitării și a fost preluat de echipajul de prim ajutor SMURD și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

FOTO: ISU Bistrița-Năsăud

0 notes
1985 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *