FOTO: Intervenție dificilă a pompierilor pentru a stinge un incendiu izbucnit la un depozit de materiale textile din Beclean

 -  -  181305 

Un depozit de materiale textile din orașul Beclean a fost cuprins de un puternic incendiu. Acesta a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 00:00, la o magazie de pe strada Valea Viilor.

La fața locului au fost direcționate mai multe autospeciale de lucru cu apă și spumă din cadrul Gărzii de Intervenție Beclean a Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud, Marius Rus, intervenția a durat mai bine de 8 ore. ”Focul ardea mocnit, pe o suprafață de circa 400 mp plină de materiale combustibile (textile). Pentru gestionarea situației au fost direcționați un ofițer și 12 subofițeri cu 3 echipaje de intervenție dintre care două de stingere și un echipaj de prim ajutor SMURD”, a declarat Marius Rus.

 

Abia sâmbătă dimineața, în jurul orei 09:00, Garda de Intervenție Beclean a finalizat intervenția, reușind să stingă incendiul.

Pompierii urmează să stabilească și cauza probabilă care a dus la producerea incendiului. Din acest punct de vedere, se efectuează cercetări.

FOTO: ISU B-N

18 bookmark
0 notes
1030 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.