FOTO: Jandarmii din Colibița, în sprijinul unor turiști care au rămas blocați pe un drum forestier

 -  -  1140


Jandarmii montani din Colibița au acordat sprijin unor turiști a căror mașină a rămas blocată pe un drum forestier acoperit cu zăpadă.

Potrivit Inspectoratului Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud, turiștii se aflau în zona Irimiile de Jos când mașina în care erau a rămas blocată în zăpadă.

Jandarmii montani le-au sărit în ajutor, dar l-au și sancționat pe șoferul mașinii pentru că circula poe drumul forestier fără permisiunea administratorului fondului forestier.

”Jandarmii montani din Colibița au intervenit în urmă cu puțin timp în sprijinul unor turiști care au rămas blocați cu autoturismul pe un drum forestier din zona Irimiile de Jos. Jandarmii montani i-au sprijinit pe turiști dar în același timp i-au explicat proprietarului autovehiculului faptul că este interzisă circulația cu autovehicule în fondul forestier fără acordul administratorului, cel în cauză fiind sancționat cu un avertisment scris, pentru nerespectarea legislației în vigoare”, a precizat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bistrița-Năsăud, Georgeta Cășvan.

FOTO: IJJ Bistrița-Năsăud

0 notes
265 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *