FOTO: Jandarmii, donații pentru trei familii din Rodna care au fost afectate de inundații

 -  -  949


Trei familii cu câte 8, 10 și 12 copii au primit donații din partea jandarmilor bistrițeni care, în urma campaniei de donare de sânge, au primit bonuri în valoare totală de circa 1.500 de lei. Cu acești bani, jandarmii au cumpărat diverse produse pentru cele trei familii cu mulți copii din localitatea Rodna.

”În cadrul campaniei organizate săptămâna trecută, jandarmii bistrițeni au ales să salveze vieți prin donarea de sânge la Centrul de Transfuzii Sanguine Bistrița-Năsăud, din strada Nicolae Bălcescu 11 A. Bonurile valorice primite în urma actului de donare de sânge au fost folosite pentru sprijinirea unor familii care au avut de suferit în urma inundațiilor care s-au produs de curând în localitatea Rodna”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud.

Cu ajutorul acestor bonuri au fost achiziționate produse de strictă necesitate în valoare de peste 1.500 de lei, dar și dulciuri pentru copiii a trei familii din Rodna. Este vorba despre 3 familiicare au câte 12, 10, respectiv 8 copii, unul dintre bărbați fiind imobilizat la pat. Trei dintre cei mai mici membri ai acestor familii sunt chiar unii dintre cei care au fost salvați din ape de către jandarmii montani Rodna, la inundațiile din 23 iunie.

”Să vă dea Dumnezeu sănătate multă, vă mulțumim că v-ați gândit la noi!”- acestea au fost cuvintele de mulțumire ale membrilor celor trei familii pentru jandarmii care astăzi le-au oferit produsele achiziționate special pentru ei.

FOTO: Jandarmeria Bistrița

0 notes
74 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *