FOTO: Jandarmii verifică dacă bistrițenii poartă masca de protecție în spații publice închise și în mijloacele de transport în comun

 -  -  1182


Jandarmii bistrițeni desfășoară activități preventive și verifică modul în care sunt respectate măsurile impuse de autorități odată cu instituirea stării de alertă.

”Jandarmii din cadrul Detașamentului 1 Mobil Bistrița au executat în ultimele 24 de ore mai multe acțiuni cu caracter preventiv privind respectarea măsurilor legale stabilite odată cu trecerea la starea de alertă. Astfel a fost verificată respectarea purtării măștii de protecție în spații comerciale din municipiul Bistrița, respectiv în mijloacele de transport în comun”, a declarat Georgeta Cășvan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud.

În urma celor verificărilor din teren, jandarmii au constatat bistrițenii cunosc noile măsuri și se conformează în ceea ce privește purtarea măștii de protecție în spațiile publice închise.

Reamintin că, începând cu data de 15 mai, în spațiile publice închise, spațiile comerciale, mijloacele de transport în comun și la locul de muncă a fost instituită obligativitatea purtării măștii de protecție.

Amenda pentru cei care nu poartă mască de protecție este cuprinsă între 500 lei şi 2.500 lei. 

Trebuie menţionat că în termen de 15 zile de la comunicarea procesului verbal corespunzător se poate plăti jumătate din amendă.

FOTO: Jandarmeria Bistrița

0 notes
307 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *