FOTO: La Beclean au ajuns primele 100 de biciclete achiziționate din fonduri europene

 -  - 


Un număr de 100 de biciclete au ajuns în orașul Beclean, acestea fiind achiziționate în cadrul unui proiect finanțat din fonduri europene, potrivit primarului Nicolae Moldovan.

Într-un mesaj postat pe o rețea de socializare, primarul orașului Beclean a precizat că bicicletele vor putea fi utilizate de cetățeni prin intermediul unui sistem smart de tip bike-sharing.

Un pas important pentru transportul ecologic în comunitatea noastră! Azi au ajuns la Beclean primele 100 de biciclete achiziționate prin fonduri europene, care vor fi puse la dispoziția tuturor cetățenilor printr-un sistem smart de tip ”bike-sharing”. Deja au fost instalate primele platforme de staționare în mai multe zone din Beclean, de unde utilizatorii pot prelua bicicletele și le pot ulterior parca în oricare dintre aceste platforme de biciclete instalate pe raza orașului nostru și a cartierelor aparținătoare în locurile libere. Zilele acestea se fac probele pentru biciclete și vă recomand utilizarea lor ca alternativă la mijloacele de transport rutier”, a precizat primarul orașului.

Reamintim că orașul Beclean este și primul din județul Bistrița-Năsăud dotat exclusiv cu o flotă de autobuze electrice pentru transportul public local.

0 notes
1 view
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.