FOTO: La Sângeorz-Băi, stâlpii au rămas în drum!

 -  -  11668


Stâlpi de electricitate rămași în drum, în urma modernizării unui tronson dintr-un drum național. Se întâmplă în orașul Sângeroz-Băi, iar autoritățile din zonă atrag atenția asupra pericolului producerii unor accidente rutiere.

Primarul orașului Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, este cel care a semnalat acest lucru, printr-un mesaj postat pe pagina personală de pe o rețea de socializare.

”Atenție la acești stâlpi de la intrarea în oraș dinspre Maieru”, a scris primarul, pe Facebook.

Primarul încearcă în acestfel să avertizeze șoferii, cărora le cere să circule cu atenție și prudență la intrarea în orașul Sângeorz-Băi dinspre localitatea Maieru. În același timp, primarul dă asigurări că stâlpii nu vor rămâne acolo și că aceștia vor fi relocați în scurt timp.

Lucrările privind reabilitarea tronsonului DN 17D din intravilanul orașului Sângeorz-Băi au fost demarate la începutul lunii trecute, subiectul fiind prezentat de Ziar de Bistrița AICI. Este vorba despre aproximativ 3 kilometri de drum.

DN 17D, cu o lungime totală de circa 97 km, traversează următoarele localităţi din județul Bistrița-Năsăud: Beclean, Săsarm, Chiuza, Mocod, Salva, Năsăud, Rebrişoara, Nepos, Feldru, Ilva Mică, Sângeorz-Băi, Maieru, Anieş, Rodna, Şanţ şi Valea Mare. Reabilitarea acestui drum s-a realizat pe mai multe tronsoane.

FOTO: Facebook – Traian Ogâgău

1 notes
793 views
bookmark icon

One thought on “FOTO: La Sângeorz-Băi, stâlpii au rămas în drum!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *