FOTO: Lemn confiscat și amendă de 2.000 de lei, în urma verificărilor efectuate de jandarmi la un camion încărcat cu lemn

 -  - 


Jandarmii montani Colibița au aplicat o amendă de 2.000 de lei, după ce au constatat că un camion transporta o cantitate mai mare de lemn decât cea înscrisă pe documentele legale.

”Aflați într-o acțiune specifică pe linie silvică, jandarmii montani din Colibița au depistat, vineri după-amiază, pe drumul forestier Șoimul de Sus, un camion ce transporta material lemnos și care nu respecta cantitatea încărcată cu cea înscrisă pe aviz. În urma inventarierii materialului lemnos de către lucrătorii OS Bistrița Bârgăului, a rezultat faptul că exista o cantitate de 2,65 mc de material lemnos, rotund, rășinos, peste cantitatea înscrisă în aviz. S-a dispus confiscarea materialului lemnos identificat (2,65 mc) și, potrivit art. 19, alin.2, lit. b, pct.1 din Legea nr. 171/2010, s-a aplicat măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 2.000 de lei”, se arată într-o informare a Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud.

FOTO: Jandarmeria Bistrița-Năsăud

Vizualizări 4,956 

bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.