FOTO: Liber la sport în Parcul Municipal, alături de antrenori sau instructori specializați

 -  -  1096


Începând cu data de 1 iulie, la Bistrița a demarat programul pilot “Sport în parc”, inițiat și susținut de Primăria municipiului.

Oamenii nu au ezitat să facă mișcare în aer liber alături de antrenori/ instructori specializați. Deocamdată, orarul rămâne cel anunțat, de luni până vineri în intervalul 11.00-12.00 (aerobic) și 18.00-19.00 (yoga), dar Direcția Educație-Turism din cadrul Primăriei va ține cont de sugestii și va adapta desfășurătorul în funcție de numărul și categoria de vârstă a participanților”, a spus primarul Ioan Turc.

Cei care doresc să participe gratuit la exerciții fizice se pot înscrie la fața locului, lângă foișorul din Parcul Municipal.

Organizată de Direcția Educație-Turism, în parteneriat cu Asociația Club Sportiv Schreiner, acțiunea are un buget de 25.000 lei pentru plata orelor de instruire prestate de antrenori/ instructori și face parte din strategia municipalității pentru promovarea sportului de masă prin activităţi recreativ-sportive destinate adulților, cu posibilitate de extindere în anii următori, în funcţie de impact.

0 notes
221 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *