FOTO: Locul de joacă pentru copii de pe strada Sucevei, aproape gata

 -  -  1340


Lucrările de amenajare a unui loc de joacă pentru copii pe strada Sucevei se apropie de final, angajații Direcției de Servicii Publice din cadrul Primăriei Bistrița muncind zilele acestea pentru a împrejmui spațiul de joacă.

Noul loc de joacă a fost amenajat pe un teren în suprafață de circa 180 de metri pătrați, acesta fiind dotat cu echipamente de joacă atractive. De asemenea, pentru protecția celor mici, pe întreaga suprafață a spațiului de joacă a fost turnat un covor din granule de cauciuc.

”Au fost montate echipamente în valoare de 69.020 lei. Vorbim aici despre un ansamblu de joacă multifuncțional, cu tobogane și leagăne, mai multe balansoare cu figurine și un ansamblu de cățărare. De asemenea, costurile pentru turnarea covorului de cauciuc s-au ridicat la 32.837 lei. Aceste lucrări au fost executate de companii cu care noi am încheiat contracte, în vreme ce lucrările de pregătire a terenului, de împrejmuire și de montare a unor bănci au revenit în sarcina noastră”, a explicat șeful Direcției de Servicii Publice din cadrul Primăriei Bistrița, Ioan Crețiu.

Lucrările sunt pe ultima sută de metri, angajații Direcției de Servicii Publice din cadrul Primăriei Bistrița montând zilele acestea un gard pentru a împrejmui locul de joacă, două bănci și un coș de gunoi. Cel mai probabil, recepția finală a lucrărilor va avea loc săptămâna viitoare.

Investiția a fost realizată cu bani proveniți din bugetul local al municipiului Bistrița. Pentru acest obiectiv, administrația locală a alocat suma de 168.000 de lei din bugetul pe anul 2021, dar costurile finale vor fi mai mici decât cele estimate inițial.

0 notes
465 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *