FOTO: Lucrările de amenajare la mall-ul din incinta B1 Retail Park, aproape finalizate! Se pun la punct ultimele detalii înainte de marea deschidere din 23 noiembrie

 -  -  1165


Noul shopping center de pe Calea Moldovei, numărul 40A, lângă Kaufland, se va deschide pe data de 23 noiembrie. În prezent, constructorii pun la punct ultimele detalii și fac ultimele pregătiri înainte de marea deschidere de săptămâna viitoare. Din punct de vedere al lucrărilor executate la exterior, în aceste zile a fost montat pavajul de către compania ARCSIM Construct, specializată în lucrări de construcții civile, industriale și platforme.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Totodată, și în interiorul clădirii lucrările sunt pe ultima sută de metri, magazinele pregătindu-se de marele eveniment din 23 noiembrie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

B1 Retail Park este dezvoltat de cel mai mare investitor de astfel de retail park-uri din Belgia – Mitiska Reim, valoarea investiției ridicându-se la circa două milioane de euro.  Mitiska Reim deține 19 parcuri de retail în România, cel din Bistrița urmând să fie al 20-lea.

În noul Retail Park vor fi prezente branduri internaționale și naționale, printre magazinele care se vor deschide aici numărându-se și KFC, H&M, NewYorker, CCC, Deichman, Flanco, Hervis, LC Waikiki, Taco, Pepco și Noriel.

În Bistrița 1 Retail Park, în următorii ani vor fi ridicate și zece imobile cu 4, 5 sau 6 etaje, cel puțin acest lucru este prevăzut în proiect. Dintre acestea, 7 vor avea destinația de locuinţe, iar celelalte vor fi dedicate spaţiilor de birouri. Tot acolo se preconizează că va funcţiona şi un restaurant, dar şi o benzinărie.

Magazinele se vor întinde pe o suprafață de circa 10.000 de metri pătrați, fiind amenajate și 500 de locuri de parcare.

FOTO: ARCSIM Construct

0 notes
290 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *