FOTO: Mașină înfiptă-n peretele unei case, la Chiuza

 -  -  1604Un accident rutier în care au fost implicate trei persoane s-a produs duminică, în jurul prânzului, pe raza localității Chiuza. O mașină scăpată de sub control a distrus peretele unei case. 

Din primele informații se pare că o tânără aflată la volanul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, iar mașina a ieșit în afara părții carosabile, oprindu-se în peretele unei case. Trei persoane se aflau în autoturism, însă toate au reușit să iasă dingure din mașină.

La locul accidentului a intervenit un echipaj SMURD. ”O fată în vârstă de 18 ani a primit asistență medicală din partea paramedicilor, dar a refuzat transportul la spital”, au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Polițiștii efectuează cercetări și urmează să stabilească toate împrejurările în care s-a produs accidentul.

ACTUALIZARE

”Conform primelor verificări, efectuate la fața locului de către polițiștii Secției 4, a rezultat faptul că, în jurul orei 13.00, pe drumul național 17D, în localitatea Chiuza, o tânără de 18 ani, din Telcișor, care conducea un autoturism pe direcția Beclean-Năsăud, nu ar fi adaptat viteza într-o curbă și a ieșit în afara părții carosabile, unde a intrat în coliziune cu un imobil”, precizează Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Din fericire, în urma accidentului nu au fost înregistrate victime, toate persoanele implicate au refuzat să fie transportate la spital;

Șoferița a fost testată de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

FOTO: ISU B-N, IPJ B-N

0 notes
729 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *