FOTO: Moș Crăciun a ajuns și la SJU Bistrița. Daruri pentru cei mai mici dintre pacienții unității medicale și pentru copiii angajaților

 -  - 


Moș Crăciun a ajuns joi, în prag de sărbătoare, și la Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Moșul a avut pregătite daruri atât pentru copiii angajaților, cât și pentru cei mai mici dintre pacienții unității medicale.

Într-o atmosferă de colind și magie, întreținută de tânăra Ruxandra Nemeș, de la Școala Generală nr. 1 Bistrița, și magicianul Florin Suciu, spiridușii Moșului au oferit peste 700 de cadouri copiilor angajaților instituției. Nu au fost uitați nici micii pacienți internați la Secția Pediatrie, care s-au bucurat și ei de daruri, urări și un program artistic special pregătit pentru a le mai alina șederea în spital. Tolba Moșului a fost plină grație generozității Comitetului Director al Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Sindicatului Sanitas și Sindicatului Solidaritatea Sanitară. Tuturor, sărbători fericite, pline de sănătate și bucurii!”, a transmis managerul SJU Bistrița, Gabriel Lazany. 

Vizualizări 113 

bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.