FOTO: Motive de bucurie și mândrie pentru deputatul Cristina Iurișniți! Fiul său este proaspăt absolvent al Facultății de Matematică – Informatică din cadrul UBB Cluj-Napoca

 -  -  17


Cristina Iurișniți, deputat din partea Uniunii Salvați România filiala Bistrița-Năsăud, are toate motivele să fie mândră de fiul său, Robert Cristian, care este proaspăt absolvent al Universității Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, Facultatea de Matematică – Informatică, specializarea Informatică cu predare în limba engleză.

Ieri, la Cluj-Napoca a avut loc festivitatea de absolvire, prilej cu care deputatul Cristina Iurișniți s-a fotografiat alături de fiul său și a postat imaginile pe pagina personală de pe o rețea de socializare, acestea fiind însoțite și de un mesaj:

Prin cultură la libertate! Educația academică de calitate este cheia succesului parcursului fiecărui absolvent. Facultatea de Matematică și Informatică, cursul festiv cu emoțiile și speranțele absolvenților dar și ale profesorilor și părintilor care cu siguranță au adunat mai multe emoții decât protagoniștii evenimentului academic … Si nu în ultimul rând, emoțiile unei mame privindu-și fiul la capătul unei etape din lungul drum al cunoașterii de sine, a celorlalți și a lumii digitale care va fi viitorul de atins! Succes pe mai departe Robert Iurișniți” a fost mesajul transmis de deputatul bistrițean.

La scurt timp, pe pagina parlamentarului de pe o rețea de socializare au început să curgă mesaje din partea prietenilor și cunoștințelor.

FOTO: Cristina Iurișniți

0 notes
7 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.