FOTO: Noi echipamente de joacă pentru copii, montate în mai multe parcuri din Năsăud și localitățile Lușca și Liviu Rebreanu

 -  -  980


Primăria Năsăud a montat noi echipamente de joacă în mai multe parcuri din oraș și din localitățile aparținătoare, a anunțat primarul Dorin Vlașin.

Spațiile de joacă pentru copiii din orașul nostru mai au nevoie de multe îmbunătățiri până să ajungă la standarde europene, însă în ultimele zile am făcut pași semnificativi pentru bucuria celor mici. Astfel că, atât în localitățile componente Lușca și Liviu Rebreanu, cât și în părculețul de copii din cartierul de blocuri au fost instalate noi module de joacă”, a precizat primarul.

Dorin Vlașin a adăugat că, pe lângă aceste locații, o mică investiție s-a făcut și în curtea grădiniței din blocul ANL de pe strada Bistriței, unde până acum copiii nu au avut acces la niciun modul de joacă.

”Probabil dacă investeam toți banii disponibili într-un singur parculeț de joacă aveam un rezultat final mai impresionant, dar fiindcă toți copiii năsăudeni sunt importanți pentru noi, am ales să investim câte puțin în mai multe zone ale orașului. E important de reținut că de acum înainte se vor face constant investiții pentru cei mici, atât în spațiile de joacă din oraș, cât și pentru creșă, grădinițe și școli. Din cauza resurselor limitate planurile noastre nu se pot întâmpla de azi pe mâine, fiind vorba de un proces pe termen lung și, foarte important, un proces care poate reuși doar cu sprijinul, implicarea și susținerea voastră. Doar împreună, cu răbdare, solidaritate și implicare, vom putea avea un oraș frumos în care să ne creștem copiii liniștiți și fericiți”, a adăugat Vlașin.

0 notes
105 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *