Ultimele noutati

FOTO: Noua Orchestră Transilvană a ridicat publicul bistrițean în picioare

Compania TeraPlast Bistrița a oferit publicului bistrițean un concert simfonic susținut de Noua Orchestră Transilvană, dirijată de Petronius Negrescu, alături de soprana Bianca Mărgean, solistă a Operei Naționale București.

Evenimentul s-a desfășurat în prezența unui public numeros, în sala de spectacole a Centrului Cultural Dacia.

La concert au participat angajați ai companiei, colaboratori și parteneri și chiar directori ai unor instituții publice din Bistrița-Năsăud.

Printre aceștia s-au numărat președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, viceprimarul Bistriței, Cristian Niculae, Gavril Țărmure – directorul Centrului Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud.

”A devenit tradiție ca în fiecare an compania Teraplast să organizeze un concert de anvergură dedicat publicului bistrițean. Mă bucur că în această seara am avut plăcerea să particip la concertul susținut de Noua Orchestră Transilvană care a ridicat publicul în picioare și a adus minute în șir, rânduri de aplauze pentru dirijorul Petronius Negrescu și pentru frumoasa soprană Bianca Mărgean, solistă a Operei Naționale din București. În această seară extraordinară instrumentiștii Noii Orchestre Transilvane ne-au introdus într-o lumea de ,,poveste” prin interpretarea unor arii celebre din Catalani, Johann Strauss II, Ceaikovsky. Felicitări organizatorilor Teraplast pentru toată implicarea în viața socială și culturală a comunității noastre!” a declarat Emil Radu Moldovan.

La rândul său, viceprimarul Cristian Niculae, a completat: ”Noua Orchestră Transilvană, dirijată de Petronius Negrescu, şi soprana Bianca Mărgean, solistă a Operei Naţionale Bucureşti, au susţinut, joi seara, un concert extraordinar la Centrul Cultural Dacia, oferit cu generozitate cetățenilor municipiului Bistrița, de către grupul de firme TeraPlast. Muzica este unul dintre cele mai puternice mijloace de expresie, o modalitate plăcută de evadare din cotidian. Multumim așadar firmei TeraPlast, pentru o seară dedicată muzicii clasice și bunului gust!”. 

 
Comentarii

Caricatură

Ziar de Bistrita