Administratie

FOTO: Noul Centru Multifuncțional pentru Tineret din Sângeorz-Băi a fost recepționat

 -  - 


Lucrările la noul Centru Multifuncțional pentru Tineret din oraşul Sângeorz-Băi, investiţie finanţată din fonduri europene, au ajuns la final, acestea fiind recepționate miercuri de administrația locală.

”Astăzi, 17 noiembrie, a avut loc recepția lucrărilor la obiectivul de investiții “Construire Centru de Tineret”, cuprins în cadrul proiectului “Îmbunătățirea spațiilor publice și cultural recreative în orașul Sângeorz-Băi”, proiect finanțat prin Programul Operațional (POR) 2014-2020, valoarea investiției fiind de aproximativ 9 milioane lei + TVA”, a anunțat Primăria Sângeorz-Băi.

Administrația locală din Sângeorz-Băi precizează că prin această investiție se asigură condiții moderne pentru desfășurarea unor activități în rândul tinerilor.

”Clădirea noului centru promovează un stil arhitectural contemporan, adaptat la nevoile și funcțiunile deservite, un obiectiv de care administrația locală este mândră, mai ales că tinerii vor putea beneficia de spații de întâlnire și socializare într-un climat de siguranță și securitate”, mai arată sursa citată.

Pe lângă Centrul de Tineret, proiectul ”Îmbunătățirea spațiilor publice și cultural recreative” cuprinde și alte trei obiective: reabilitarea centrului cultural – Vila 1, construirea unei pasarele (obiectiv deja recepționat) și modernizarea unui număr de 15 străzi.

”Toate aceste investiții contribuie la calitatea vieții locuitorilor orașului Sângeorz-Băi și la îmbunătățirea condițiilor de trai a acestora, iar echipa de implementare a proiectelor din cadrul Primăriei Sângeorz-Băi lucrează necondiționat la ducerea la bun sfârșit a acestor investiții”, a mai precizat Primăria Sângeorz-Băi.

159 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.