FOTO: NU-s normali! Gurile de canal sunt astupate cu asfalt. Vezi în ce hal a fost modernizată o parcare din zona Gării

 

Direcția de Servicii Publice continuă lucrările de modernizare a parcărilor din municipiu, dar calitatea acestor lucrări este dezastruoasă! În zona Gării a fost asfaltată o parcare, fără însă a o reconfigura. Practic, s-au înlocuit bordurile și s-a așternut un nou strat de asfalt. Lucrările au fost realizate pe fugă și fără atenție pe detalii: cu borduri îmbinate necorespunzător, cu denivelări ale stratului de asfalt și cu diferențe de nivel.

 

 

Astfel de lucrări de mântuială sunt specifice Direcției din subordinea Primăriei Bistrița, responsabilă de întreținerea domeniului public. Chiar dacă se risipește banul public pe materiale și utilaje moderne, oamenii angajați de Primăria Bistrița NU reușesc să realizeze lucrări conforme.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

În ceea ce privește rampele de acces este aceeași problemă: nu s-au montat borduri, ci s-a turnat asfalt peste bordurile existente. De asemenea gurile de canal au fost astupate pentru a se putea trece cu mașina de asfalt.

 

 

 

ccr5Fără atenție pe detalii, majoritatea acestor lucrări sunt de o calitate îndoielnică și făcute la repezeală. Modernizările de mântuială sunt un afront la adresa locuitorilor, iar sintagma „Bistrița Europeană” e demult o ironie la adresa bistrițenilor.
Comentarii

  • Balan Marius- Ecologist B-ta

    Primarul ne aburea pe la AS tv. ca el in toata dimineata la 7 fix este in control pe santierele Bistritei. Si inca ceva: cand s-a dalat trotuarele au fost astupate si f. multe locasuri pt. arborii de aliniament, precum si multi hidranti. HALAL CONTROL….de politruc.

  • Chiar credeti ca le pasa?

Caricatură

Ziar de Bistrita