FOTO: O altfel de acțiune dedicată Zilei Eroilor. Cum au înțeles elevii unei școli din Bistrița să le mulțumească eroilor din linia întâi

 -  -  1983


Cu prilejul Zilei Eroilor, elevii unei școli din municipiul Bistrița s-au gândit și la eroii acestor zile, mai exact personalul medical implicat în lupta împotriva noului coronavirus. Copiii au pregătit 1.500 de felicitări, care au fost distribuite angajaților Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

1.500 de felicitări au scris elevii din Clasa FURNICUȚELOR pentru personalul medical din Spitalul Județean de Urgență Bistrița, eroii lor din linia întâi. Așa au decis ei să-și arate recunoștința pentru cei care luptă în fiecare zi cu inamicul nevăzut, virusul SARS-COV-2”, a precizat managerul SJU Bistrița, Gabriel Lazany. 

Felicitările au ajuns în posesia cadrelor medicale prin intermediul învățătoarei Camelia Pojar, care a fost însoțită și de doi dintre părinții elevilor din clasa a II-a D de la Școala Gimnazială Ștefan cel Mare Bistrița.

În plus, pe lângă minunatul gest al celor mici, reprezentanții copiilor au oferit spitalului și o donație din partea clasei, în sumă de 2.600 lei.

1 notes
108 views
bookmark icon

One thought on “FOTO: O altfel de acțiune dedicată Zilei Eroilor. Cum au înțeles elevii unei școli din Bistrița să le mulțumească eroilor din linia întâi

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *