FOTO: O autoutilitară și un autoturism au fost implicate într-un accident rutier produs în Susenii Bârgăului

 -  -  1139Un accident rutier în care au fost implicate o autoutilitară și un autoturism s-a produs luni în localitatea Susenii Bârgăului. În urma accidentului, o tânără a avut nevoie de îngrijiri medicale.

La locul accidentului a intervenit Garda de Intervenție Prundu Bârgăului. Salvatorii au găsit o victimă care acuza dureri lombare.

”A fost scoasă din mașină de către pompierii militari, evaluată medical și transportată la spital pentru investigații medicale de specialitate”, a transmis Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Victima este o tânără în vârstă de aproximativ 20 de ani.

Polițiștii intervin și ei în zona în care s-a produs accidentul și efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care acesta a avut loc.

ACTUALIZARE

”Conform primelor date, un autoturism condus pe drumul național 17, pe direcția Vatra Dornei-Bistrița a fost lovit din spate de o autoutilitară care circula pe aceeași direcție. Conducătorul autoutilitarei, un bărbat de 53 de ani, din Prundu Bârgăului nu ar fi observat faptul că autoturismul ar fi încetinit pentru efectuarea unui viraj spre stânga și a intrat în coliziune cu acesta”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

În urma impactului, tânără a fost rănită și transportată la spital. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ; tânără urmează a fi testată.

Continuă cercetările în acest caz polițiștii Serviciului Rutier, fiind întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

FOTO: ISU Bistrița-Năsăud

0 notes
264 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *