FOTO: O casă din localitatea Maieru a fost cuprinsă de un puternic incendiu

 -  -  1034


Joi seara, o casă din localitatea Maieru a fost cuprinsă de un puternic incendiu, pompierii fiind solicitați să intervină pentru a stinge flăcările.

Potrivit Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, la fața locului au intervenit pompierii de la Garda de Intervenție Sângeorz-Băi și cei de la serviciile voluntare pentru situații de urgență din localitățile Maieru și Rodna.

”În momentul în care au ajuns echipajele de intervenție la locul indicat, incendiul cuprinse întreaga construcție din lemn (casa, șură, grajd – cu pereți din cărămidă). Din fericire, nu au fost victime, persoanele care locuiau in interior au reușit sa se evacueze pe cont propriu. Au fost evacuate mai multe animale și păsări din adăpostul acestora și protejate locuințele/anexe învecinate”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Suprafața afectată de incendiu este de aproximativ 100 mp, iar cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit electric în podul imobilului – suprasolicitarea instalației electrice (mulți consumatori).

O persoană a suferit un atac de panică, a primit asistență medicală la fața locului și nu a necesitat transport la spital.

FOTO: ISU Bistrița-Năsăud

0 notes
159 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *