FOTO: O șoferiță de 20 de ani a intrat cu mașina într-un stâlp pe DN 17, în Mijlocenii Bârgăului

 -  -  1103


O tânără de 20 de ani a fost implicată, luni după-amiaza, într-un accident rutier produs pe DN 17, în localitatea Mijlocenii Bârgăului.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, tânăra, în timp ce se afla la volanul unui autoturism, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și mașina a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp de electricitate pe care l-a rupt.

Polițiștii Serviciului Rutier au stabilit că femeia are 20 de ani și este din Baia Mare.

Șoferița a fost rănită în urma impactului, fiind transportată la spital pentru continuarea investigațiilor medicale. La locul intervenției au fost direcționate echipaje SMURD și un echipaj de descarcerare.

Echipajele de intervenției au găsit la locul indicat o femeie în vârstă de aproximativ 20 de ani, în afara autoturismului. Victima era conștientă și cooperantă, prezenta leziuni la nivelul feței și a unui membru inferior. A fost stabilizată și transportată la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale amănunțite”, a transmis Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Tânăra a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii au întocmit un dosar penal, desfășurându-se cercetări cu privire la infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

FOTO: ISU Bistrița-Năsăud

0 notes
228 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *