Ultimele noutati

FOTO: O tânără originară din Bistrița-Năsăud, dar adoptată de o familie din Germania își caută mama biologică

O tânără de aproape 30 de ani originară din județul Bistrița-Năsăud, care în urmă cu mulți ani a fost adoptată de o familie din Germania, vrea să își găsească mama biologică.

Potrivit unui anunț postat pe pagina The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României, tânăra știe doar că numele mamei sale era Balog Felicia și, în prezent, aceasta ar avea 55 de ani. Pe vremea când tânăra a fost dată spre adopție, mama acesteia locuia în orașul Năsăud, pe strada Valea Spinului. 

Redăm în rândurile de mai jos întregul anunț postat de cea care încearcă să își găsească mama biologică:

Numele meu înainte de adopție a fost BALOG ESTERA și sunt născută în data de 12 octombrie 1988 în NĂSĂUD, BISTRIŢA- NĂSĂUD. Am fost adoptată în Germania de către doi părinți minunați.  Acum sunt în căutarea originilor. Doresc să îmi găsesc mama biologică BALOG FELICIA, în vârstă de 55 de ani. În momentul adopției știu că mama locuia în Năsăud, în str. Valea Spinului. Apelez la voi și vă rog să DISTRIBUIȚI acest mesaj cu speranța că familia mea îl va citi”.

Mesajul este însoțit și de fotografia de mai jos:

Tânăra face apel la toți cei care ar putea să îi ofere informații despre aceasta să trimită un mesaj în privat  pe pagina de Facebook THE NEVER FORGOTTEN ROMANIAN CHILDREN. 

SURSA: Facebook – The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României
Caricatură

Ziar de Bistrita