FOTO: Party P.N.L, la Restaurant Bistrița!

 -  -  11290


Membri Partidului Național Liberal s-au întunit la un chef privat care a avut loc la Restaurant Bistrița. Astfel de petreceri au rolul de a închega partidul și relațiile dintre colegi. La petrecere au participat doamnele din P.N.L, printre care: Diana Morar, Doina Sigmirean, Dorina Cicioc, Viorica Calo, Mioara Seica. De asemenea au fost prezenți foștii-parlamentari: Ioan Oltean, Dorin Dobra și Stelian Dolha, care au stat la aceeași masă.

Președintele pe județ Ioan Turc și președintele pe municipiu, Sorin Hangan au fost și ei prezenți în mijlocul membrilor de partid.

Prin aceste chefuri, liberalii încearcă să transmită un mesaj de unitate, dar se remarcă lipsa consilierilor județeni și a unor consilieri locali… semnale care arată că încă nu există un lider unic, recunoscut la nivelul întregului partid și nicio politică de opoziție consistentă.

Jurnalistul Grigore Cartianu a fost invitat de onoare, a ținut un discurs și a dat autografe. Cartianu se află într-un turneu prin județ și își lansează cartea sa intitulată 600.000 .

Chefurile liberalilor sunt restrânse, în comparație cu cele ale PSD-iștilor aflați la putere, care organizează astfel de evenimente la Restaurant Giulia, cu muzicanți și sala arhiplină.

 

1 notes
415 views
bookmark icon

One thought on “FOTO: Party P.N.L, la Restaurant Bistrița!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *