FOTO: Patru elevi din Bistrița-Năsăud, printre premianții Concursului de Cercetare Științifică, Domeniul Geografie

În Cumpăna, județul Constanța, s-a desfășurat, recent, etapa națională a Concursului de Cercetare Științifică, Domeniul Geografie destinat elevilor de liceu. Și județul Bistrița-Năsăud a fost reprezentat la acest concurs de un lot format din patru elevi, dintre care trei ai Colegiului Tehnic Infoel din Bistrița și unul al Liceului de Arte Corneliu Baba din Bistrița.

Aceștia au reușit să obțină rezultate bune la competiția care a presupus susţinerea unei lucări originale alcătuită pe baza cercetărilor din teren în orizontul judeţului din care provin participanţii.

Toți cei 4 elevi din județul Bistrița-Năsăud au obținut punctaje mari și au reușit să se numere printre premianți. Trei dintre aceștia, elevii mei, au reprezentat cu cinste Colegiul Tehnic Infoel Bistrița, obținând o mențiune (Cîrcu Marinel) și două premii speciale (Maria Matean și Iuşan Andreea). O prestație foarte bună a avut și al patrulea elev al lotului județean, Duda Cristian, elev al Liceului de Arte Bistrița, care a obținut mențiune”  a declarat profesorul de Geografie Cristina Rusu, din cadrul Colegiului Tehnic Infoel Bistriţa, care afirmă, de asemenea, că se mândrește cu acești elevi.

 

FOTO: Facebook – Cristina RusuCaricatură

Ziar de Bistrita