FOTO: Patru persoane, implicate într-un accident produs în localitatea Silivașu de Câmpie. A fost solicitat elicopterul SMURD

 -  -  1253


Un grav accident rutier s-a produs miercuri după-amiaza pe raza localității Silivașu de Câmpie. Patru persoane sunt implicate în accident, una dintre victime fiind încarcerată. UPDATE: Toate cele patru persoane implicate în accident sunt conștiente și vor fi transportate la cea mai apropiată unitate medicală.

Spre locul accidentului au fost direcționate mai multe echipaje de intervenție: modulul SMURD de la Punctul de Lucru Lechința, un echipaj de prim ajutor SMURD de la Secția de Pompieri Sărmașu (ISU Mureș), un echipaj de descarcerare de la Detașamentul Bistrița și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud.

Potrivit Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, o mașină s-a răsturnat. În accident sunt implicate patru persoane, dintre care una este încarcerată.

De asemenea, s-a solicitat și intervențția unui elicopter SMURD de la baza aeriană Târgu Mureș.

Intervenția este în plină desfășurare.

ACTUALIZARE 1

În zonă a aterizat deja elicopterul SMURD de la baza aeriană Târgu Mureș.

ACTUALIZARE 2

”În autoturism se aflau patru persoane, trei dintre ele s-au autoevacuat, iar una a fost extrasă de către participanții la trafic, victimele sunt de cod verde, cooperante. În momentul de față sunt evaluate medical de către echipajul SAJ aflat la fața locului. Urmează să fie evacuate către CPU Sărmașu”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

ACTUALIZARE 3

”În acestă după-masă, pe drumul național 16, în localitatea Silivașu de Câmpie, un bărbat de 69 de ani, din Târgu-Mureș, conducător al unui autoturism care circula pe direcția Cluj-Reghin, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat într-un șanț aflat în stânga direcției sale de mers”, precizează Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Șoferul urmează a fi testat cu aparatul etilotest.

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința continuă verificările.

ACTUALIZARE 4

Rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost negativ.

FOTO: ISU Bistrița-Năsăud, IPJ Bistrița-Năsăud

0 notes
378 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *