FOTO: Patru persoane, printre care un copil de 4 ani, rănite într-un accident produs în Sângeorz-Băi

 -  - 


Un accident rutier soldat cu rănirea a patru persoane, printre care și un copil de 4 ani, s-a produs vineri seara pe Drumul Național 17D,  în orașul Sângeorz- Băi.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Bistrița-Năsăud, coliziunea a avut loc între un autoturism condus de un tânăr de 19 ani din Măgura Ilvei și un alt autoturism condus de o femeie de 22 de ani din Năsăud.

În urma accidentului, cei doi conducători auto, o femeie de 38 de ani și un copil de patru ani, pasageri în autoturismul condus de tânără, au fost răniți.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Bistrița-Năsăud a anunțat că femeia în vârstă de 22 de ani a fost găsită încarcerată, dar era conștientă și prezenta politraumatism cervical, lombar și de membru inferior. A fost extrasă și predată echipajului medical care a transportat-o la UPU SMURD Bistrița. Copilașul în vârstă de patru ani a suferit o fractură la picior și a fost transportat la UPU SMURD Bistrița, însoțit de mama lui. Conducătorul autoturismului în vârstă de 19 ani prezenta fractură de membru superior și durere toracică, dar a refuzat transportul la spital.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de către polițiștii rutieri din Sângeorz-Băi, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Pentru aproximativ două ore,  traficul rutier în zonă a fost restricționat și dirijat de polițiștii rutieri aflați la fața locului.

Loading

bookmark icon