FOTO: Patru persoane rănite în urma unui accident produs la intersecția dintre DJ 151 și DN 17

 -  -  1258


Astăzi, polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier al Poliției orașului Beclean au intervenit la un accident de circulație pe Drumul Național 17.

De pe Drumul Județean 151, un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani din Cluj-Napoca a pătruns pe Drumul Național 17 și a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 34 de ani din Șintereag. În urma impactului a rezultat rănirea a trei pasagere din primul autoturism, cu vârstele cuprinse între 10 și 45 de ani, cât și a șoferului de 34 de ani, din al doilea autoturism”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

La locul accidentului a intervenit modul SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Bistrița-Năsăud și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud.

Echipajele de interventie au găsit patru victime, doi minori și doi adulți (femeie și bărbat), au fost evaluate din punct de vedere medical, stabilizate și evacuate (conștiente) către UPU SMURD Bistrița”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Cei doi conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier.

0 notes
383 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *