FOTO: Pe DJ 154 B, Monor – Gledin – Vătava, se lucrează intens

 -  -  992


În ciuda problemelor provocate în toată țara de criza epidemiologică actuală, în Bistrița-Năsăud continuă lucrările prevăzute în proiectele de dezvoltare a infrastructurii județului. Un exemplu este și șantierul drumului județean 154B – Monor – Gledin – Vătava, care avansează în ritm alert.

Investițiile trebuie să continue, economia și locurile de muncă trebuie menținute. Șantierul DJ 154 B (Monor-Gledin-Vătava) avansează foarte bine și până în vară vom avea asfalt pe toți cei aproximativ 5 km, din centrul comunei Monor până la limită cu județul Mureș”, au anunțat reprezentanții Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

Contractul de proiectare și execuție a lucrărilor a fost semnat la finele anului trecut, investiția fiind de circa 10 milioane de lei, adică mai bine de 2 milioane de euro. Finanțarea este asigurată din bugetul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

Proiectul prevede inclusiv amenajarea podurilor, podețelor și căilor de acces spre proprietăți, precum și a drumurilor laterale. De asemenea, în zonele instabile sunt prevăzute ziduri de susținere din beton armat.

Potrivit administrației județene, aceasta este cea de-a cincea rută de legătură cu județul Mureș care a intrat în proces de modernizare.

0 notes
117 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *