FOTO: Peste 200 de tineri din Bistrița-Năsăud, la prima ediție a Campionatului de fotbal și baschet „Cupa TSD Bistrița-Năsăud”

 -  - 


Peste 200 de tineri din județul Bistrița-Năsăud au participat, în perioada 12 – 13 noiembrie, la prima ediție a Campionatului de fotbal și baschet „Cupa TSD Bistrița-Năsăud”.

Competiția a fost organizată de structura de tineret a Partidului Social Democrat Bistrița-Năsăud și s-a desfășurat pe terenurile din incinta Complexului Sportiv de la Unirea.

Un număr de 19 echipe de fotbal și 11 de baschet, care aparțin orașelor și comunelor din județul Bistrița-Năsăud, au participat la campionat, primul loc la fotbal fiind adjudecat de echipa TSD Ciceu-Giurgești, iar la baschet de echipa No Name.

Mai mulți lideri politici din Bistrița-Năsăud le-au fost alături tinerilor pe parcursul desfășurării competiției.

„Mulțumim oficialităților prezente atât la festivitatea de deschidere cât și la cea de premiere, fără de care nu am fi reușit organizarea acestei frumoase competiții, în special domnului președinte Radu Moldovan, domnului ministru Vasile Dâncu, doamnei vicepreședinte Camelia Tabără și domnilor deputați Bogdan Ivan și Daniel Suciu”, a transmis președintele TSD Bistrița-Năsăud, Paul Pop.

Campionatul s-a aflat la prima ediție, dar organizatorii spun că astfel de competiții vor mai avea loc și în viitor.

Loading

bookmark icon