FOTO: Pieton accidentat de o mașină pe DN 17, în Cristeștii Ciceului

 -  -  1018


Un pieton a fost accidentat de o mașină, miercuri, pe DN 17, în localitatea Cristeștii Ciceului.

La fața locului au intervenit polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Poliției orașului Beclean.

Din primele verificări, un autoturism condus de un bărbat de 60 de ani din Bistrița, în timp ce se deplasa pe direcția Beclean către Dej, prin localitatea Cristeștii Ciceului, a surprins și accidentat un bărbat de 79 de ani din localitate, care era angajat în traversarea străzii în calitate de pieton”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

În urma impactului a rezultat rănirea pietonului. La fața locului au intervenit două echipaje SMURD, unul de prim ajutor și altul de terapie intensivă.

Victima a fost găsită în stare de inconștientă de către echipajul de prim ajutor SMURD. Pe raza localității Beclean, bărbatul a fost predat echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD care a intubat bărbatul. Prezenta un traumatism cranian sever și traumatisme la nivelul membrelor inferioare”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, testarea cu aparatul etilotest în cazul pietonului neputând fi realizată datorită stării de sănătate a acestuia.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracțiunea de vătămare corporală din culpă, urmând să stabilească cauzele și împrejurările producerii evenimentului rutier.

FOTO: IPJ Bistrița-Năsăud

0 notes
143 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *