FOTO: Politicienii bistrițeni, la vot! Iată ce au declarat la ieșirea de la urne!

 -  -  1406


La scrutinul de duminică, 26 mai, participă și politicienii bistrițeni, care, la ieșirea de la urne, au transmis mesaje prin intermediul rețelelor de socializare.

Printre cei care au trecut deja pe la urne se numără și deputatul liberal Robert Sighiartău, secretarul general al Partidului Național Liberal. ”Am votat pentru români și pentru un viitor mai bun. Îndemnul meu e de a participa la vot în număr cât mai mare. Votul din diasporă este copleșitor și arată că românii se mobilizează în momentele importante”, a transmis deputatul Sighiartău.

Și liberalul bistrițean Ioan Turc, președintele PNL Bistrița-Năsăud, a votat. ”Zi importantă pentru români. Am votat pentru o țară prosperă și respectată în Uniunea Europeană! Am votat pentru o țară condusă de oameni integri!”, este mesajul liberalului Ioan Turc.

De asemenea, până acum, pe la urne a trecut și deputatul USR Bistrița-Năsăud, Cristina Iurișniți, candidat pentru un fotoliu de deputat european.

Din nou, la vot! Din 2012 de când am actuala carte de identitate, nu am lipsit de la niciun scrutin. La secția de votare numărul 24 din Bistrița votaseră deja 111 persoane. Dragi bistriteni, nu uitați de referendum! Este vocea poporului pentru o Justiție independentă în România! Votul de blam, votul împotriva corupției, a amnistiei condamnărilor penale, pentru interzicerea Ordonanțelor de urgență din justiție sunt condiții care nu se negociază într-un stat european! Viitorul României este în Europa! Aceasta este “povestea” noastră europeană din 26 mai 2019! Europa este Casa noastră!”, este mesajul transmis de Cristina Iurișniți. 

Totodată, până la 12:00, la vot a a fost și Sorin Roșu Mareș, secretar de stat în Ministerul Agriculturii și candidat la alegerile europarlamentare din partea ALDE. ”Dragi prieteni și cunoscuți! Vă îndemn să mergeți la vot pentru Parlamentul European!”, a transmis Mareș.

Reamintim că pe 26 mai, românii sunt chemați să își exprime opțiunile electorale pentru alegerile pentru Parlamentul European și referendumul național inițiat de Președintele României Klaus Iohannis.

Pe la urne a trecut și deputatul PMP Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca, alături de acesta aflându-se și Silvia Galben, candidatul formațiunii politice la alegerile pentru Parlamentul European. ”Am votat pentru viitorul nostru și al copiilor noștri, pentru unitatea românilor, oriunde s-ar afla, pentru o Românie puternică într-o Europă unită!”, a transmis Simionca.

”Am votat DA! Pentru viitorul nostru în România!”, a transmis și consilierul local liberal Diana Morar.

Și vicepremierul Daniel Suciu, ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice a votat acasă, în județul Bistrița-Năsăud. ”Tot aici, tot pentru oameni și o țară fără prăpastia dintre noi. Am votat pentru cei care simt românește, oriunde s-ar afla!”, a declarat vicepremierul Daniel Suciu.

Știre în curs de actualizare

0 notes
531 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *