FOTO: Polițiștii bistrițeni, alături de două fetițe orfane. Ele și-au pierdut ambii părinți într-un tragic accident rutier

 -  -  41356


Polițiștii bistrițeni au venit în sprijinul a două fetițe care au rămas orfane după ce ambii părinți au decedat într-un tragic accident de circulație, produs în iunie 2016, pe raza localității Susenii Bârgăului.

La acea vreme, maşina condusă de un bărbat de 33 de ani, tatăl fetiţelor, a lovit un parapet şi un stâlp de susţinere al reţelei electrice, răsturnându-se apoi în afara părţii carosabile. În autoturism se afla şi mama fetițelor și, din păcate, ambii au murit pe loc. Cele două copile, pe atunci de 2 şi 4 ani, au rămas în grija bunicilor care locuiesc în Prundu Bîrgăului. Polițiștii care au intervenit la locul accidentului își amintesc și acum clipele de groază și, au decis să vină în sprijinul fetițelor.

Îndureraţi de pierderea copiilor, bunicii îşi cresc cu greu nepoţelele din cauza problemelor financiare. An de an, pe lângă ajutorul primit de la cei care le ştiu greutăţile, poliţiştii s-au implicat şi au dat o mână de ajutor ori de câte ori a fost nevoie” au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Astfel, înainte de Bobotează, polițiștii bistrițeni au fost în vizită la fetiţe şi le-au dus cadouri, de care s-au bucurat foarte tare. Bunicilor le-au dăruit bonuri de cumpărături, în valoare de 1.200 de lei, ca să se descurce mai uşor cu cele necesare.

FOTO: IPJ B-N

4 bookmark
1 notes
81 views
bookmark icon

One thought on “FOTO: Polițiștii bistrițeni, alături de două fetițe orfane. Ele și-au pierdut ambii părinți într-un tragic accident rutier

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.