FOTO: Polițiștii și reprezentanții Registrului Auto Român – acțiune de control în Bistrița; s-au ales cu sancțiuni și șoferii cu mașini modificate

 -  -  1092


Seara trecută, începând cu ora 22:00 și până la ora 02:00, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Bistrița, sprijiniți de ingineri din cadrul Registrului Auto Român, au desfășurat activități de supraveghere și control al traficului rutier pe raza municipiului.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, au fost efectuate controale cu privire la starea tehnică a autovehiculelor, fiind constatate 27 de contravenții în valoare totală de 4.640 de lei.

Totodată, pentru aplicarea de folii neomologate pe geamurile autoturismelor, folosirea unor lumini neconforme, inspecție tehnică expirată sau sisteme de evacuare a gazelor necorespunzătoare, polițiștii au reținut 7 certificate de înmatriculare.

Activitățile desfășurate au avut ca scop reducerea numărului de accidente rutiere produse pe fondul defecțiunile tehnice ale autovehiculelor.

Astfel de acțiuni vor fi organizate și în viitor.

1397850cookie-checkFOTO: Polițiștii și reprezentanții Registrului Auto Român – acțiune de control în Bistrița; s-au ales cu sancțiuni și șoferii cu mașini modificate
0 notes
217 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.